Trendy ili ne?
Cvijetne suknje za zimu
Majice dugih rukava sa printom odličan su izbor
3.1.2013.
druga.tv

B

logerica Leandra Medine svojim veselim kombinacijama postala je jedna od najzanimljivije odjevenih trendseterica na svijetu. Ona će vas uvijek razveseliti nečim novim i neobičnim, a ta kombinacija će na njoj uvijek izgledati sjajno. Leandra obožava kombinirati aktualne trendove s odjećom i modnim dodacima iz prijašnjih sezona pa kod nje na blogu možete vidjeti kako ove zime kombinirati neke od svima dragih ljetnih trendova. Ove sezone možete spojiti sve sa svim tako da se greške neće dešavati.

Iako je vani jako hladno i dalje volimo ljetne suknje cvjetnog printa koje se mogu odlično kombinirati i ove zime. Za ležeran izlazak svoju ljetnu suknju spojite sa svim trendovima sezone jesen/zima 2012./13.. Majica dugih rukava s printom, predimenzionirana ogrlica, odlične čizme i jakna s krznom idealne su za vašu cvjetnu suknju! I nikako nemojte zaboraviti najtoplije grilonke koje posjedujete. Ovoga puta će spoj, naizgled nespojivog, osvježiti vaš look i učiniti vas senzacionalnom i izazovnom.
Preporuči ovaj članak svojim prijateljima na Facebook-u ili uživo u programu televizije druga.tv.
Ako izabereš da ga preporučiš na televiziji u programu kanala druga.tv biti će objavljeno tvoje ime i članak koji preporučuješ. Naš tv kanal možeš gledati putem kablovske televizije, platforme MojaTV ili na internetu ako klikneš ovdje.